HTML

Az élet,a világmindenség,meg minden...ami motor:)

Túraleírások, motorral, motorozással kapcsolatos történések, gondolatok, meg ami még esetleg véletlenül eszembe jut:)

Friss topikok

Linkblog

Minden kezdet nehéz...

2011.06.22. 14:12 Bq

Sziasztok!

Hát, nem gondoltam, hogy ilyen is el fog következni, sose voltam naplóírós fajta. Kivéve a gyerekkori olvasónaplókat, de az meg kötelező volt, a kötelező dolgokat meg az ember gyereke alapból elutasítja, a tízévesek minden létező önérzetével. Aztán rájöttem, hogy történnek dolgok. Csak úgy bele a világba az emberrel. Amitől aztán vagy feldobott lesz, vagy kinyílik a bicska a zsebében, vagy mittudomén, de lényeg, hogy rájön a szájmenés, és épp nincs a közelben senki, akivel egy sör mellett meg tudná osztani.


Alapvetően az indított rá, hogy gép elé ülve, többé-kevésbé értelmes gondolatokat próbáljak kicsiholni magamból, hogy van ez a Katana építésem, amit a környezetem már csak "Végtelen történet"-ként ismer... A szerelős-javítós-kitalálós dolgokat meg már csak azért is jó leírni, mert:

- mások baromi jót röhöghetnek a kínlódáson
- ha valaki ilyesmin töri a fejét, elolvasva villámgyorsan lebeszélheti magát a dologról
- az ember utólag jól át tudja gondolni, mit és miért kellett volna már az elején máshogy csinálnia

meg ilyenek.

Lényeg a lényeg, megpróbálkozok... Azt nem garantálom, hogy csak a Katana lesz a téma, biztosan be fog gyűrűzni más is, ami motorral, szereléssel, túrákkal, zenével kapcsolatos, aztán majd kiderül, mi kerekedik ki ebből az egészből. Talán még olyan is lesz, aki rajtam kívül elolvassa, és nem unja rajta halálra magát...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bqmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr13005953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása